Dissabte 27 de maig a les 10h-12h amb Ramón Manyé

Preu: 25€. Cal fer inscripció prèvia

Kyusho és un sistema molt senzill d’aprendre i altament eficaç per a  reduir a les persones que posen en perill la nostra vida o que alterin l’ordre públic.

Es un métode en el que s’aprenen a tocar determinats punts del cos de la persona, amb l’efecte que es consegueix inmobilitzarla sense violència ni efectes nocius o secundaris. A més, de cara al públic no s’observa ningun tipus de violencia sino l’aplicació d’una  mínima força amb el resultat d’una major eficacia al actuar de forma relativament suau sobre uns punts concrets neuromusculars o nervis del cos. No deixa marques ni provoca efectes negatius en la persona a qui se li aplica aquesta tècnica.

Perqué Kyusho?

La major part de les persones no tenen una bona preparació física ni disponibilitat per aconseguir-la. Independenment de la idoneïtat per a insistir en la necessitat d’estar preparats físicament, el Kyusho ens ofereix al nostre entendre, una potent eina moltùtil ( i apta per a tots/es) per a temps convulsos com els que vivim en l’actualitat. És molt fàcil d’aprendre i no requereix d’una formació marcial prèvia per a ser efectiu.

El Kyusho és el complement perfecte per a qualsevol art marcialo estil de lluita. La ventatja del Kyusho es pot implementar en les tècniques que ja coneixem del nostre art marcial o bé altra tipus d’estil.

Tagged with →