Què és l’Espai Maragda?

Som una associació sense ànim de lucre dedicada a buscar i donar eines i coneixements que ens serveixin per entendre i millorar tots els aspectes de la vida des d’una visió global, tractant tant la part física i mental com l’emocional i espiritual, en un entorn adient, específicament concebut per trobar un espai per a la millora personal.

Les línies de treball:

  • Cursos i seminaris de diferents disciplines per a l’aprenentatge tant de tècniques de relaxació, meditació, ioga, cuina energètica, reiki, grups d’estudi per aprofundir en diferents filosofies com a eina de creixement, etc.
  • Espais estables per donar continuïtat a la pràctica del que hem après en l’Espai, acompanyant i tutelant els grups que es consoliden (meditació, cuina, ioga, etc), tant presencial com mitjançant els nostres canals online.
  • Espai obert: Difusió de tot tipus de coneixement, teràpies complementàries i noves disciplines que tenen a veure amb la salut integral. A l’Espai Maragda organitzem xerrades obertes a tothom que estigui interessat, així com tallers especialitzats i monogràfics. En aquesta línia s’emmarquen també la difusió de valors i coneixements mitjançant el Taller de Cinema comentat.
  • Col·laboració amb d’altres entitats i ONGS difonent els seus projectes i aportant el nostre gra de sorra per millorar el món, responsabilitat de la que no ens podem desentendre perquè forma part de la nostra manera de veure la vida.