Inici dissabte 25 de març.

El dissabte dia 25 de març a Maragda, de 10:00 a 13:30 o de 16:30 a les 20:00 amb Teresa Segura, començarem  un curs de cuina més sana i natural, per posar les bases d’una bona alimentació.Anima’t  a invertir un dissabte al mes per tu !!!!!
Aprendre a fer una alimentació natural i equilibrada ajuda a evitar desequilibris energètics en el nostre cos, que ens poden afectar en forma de refredats, fatiga i malalties.Prendre consciència del que mengem i si ens estem alimentant bé, és un dels objectius d’aquest curs.                                              Conèixer l’energia dels elements que cuinem i quin sistema de cocció utilitzem també influeix en la nostra salut.Aprendrem a cuinar els cereals integrals, proteïnes vegetal, diferents estils de cocció de les verdures, com cuinar i utilitzar les algues, postres sense sucre….. 

1ª sessió.   25 de març. Hàbits per un menjar més sa.                                 Disseny i estructura del nostre cos.Aliments que necessitem per fer una dieta equilibrada. 

2ªsessió. 29 abri. lVerdures. Aprendrem a tallar-les per extreure la dolçor  i a cuinar-les .Cereals, què ens aporten.Algues, com cuinar-les i quines propietats tenen. 

3ªsessió.  27 maig. Parlarem del sucre, la carn, els làctics. L’efecte que fan dins del nostre cosCom treure profit de les proteïnes vegetals. 

4ªsessió. 17 de juny. Taula general dels aliments, com combinar-los.Els ferments.Hàbits saludables

En cada sessió s’elabora un menú complert.
El curs son 220 euros Socis Maragda 180 euros. 
Per mes informació 605269754