Dies 13, 14 i 15 de maig

PROGRAMA:

Divendres 13- Arribada a Poblet a les 18,30h per assistir qui vulgui a les vespres del monestir. En cas de no assistir, arribada sobre les 19-20h a Villa Engracia, a 1 km del monestir de Poblet. Sopar (cada una que porti el sopar i tenim cuina disponible en l’allotjament).

Dissabte 14.- Esmorçar 9-9,30h. Abans qui vulgui : passejada i meditació per l’entorn de  Villa  Engracia.

10,30h Marxa Nòrdica amb guia. Nivell fàcil apte per a tothom. Es facilitarà tot el material necessari. “-2,30h de durada

14,30h Dinar (opció de qui vulgui dini a l’apartament, però també s’està buscant un restaurant quan es concreti el grup.

17,30h- Cercle de lluna guiat per Montserrat Oliveres, facilitadora de Cercles de dones.

20,30h.- Sopar a l’apartament.

Diumenge 15.- Esmorçar 9-9,30h. Abans qui vulgui :passejada i meditació per l’entorn de Villa Engracia.

               10,30h Passejada pel bosc, gaudint de la natura i rebent els beneficis sobre la salut. Compartir i aprendre de l’experiència .

               14,00h.- Dinar en un restaurant de la zona i tornada

Es recomenable portar màrfega per seure al terre al bosc, coixí i manta per fer el Cercle, la resta de materials per les activitats es donen allà.

El preu inclou dues nits i dos esmorçars a Villa engracia amb habitació doble amb bany. També contempla l’aportació als guies per les activitats que es faran. L’allotjament es farà en Apartament que disposen de cuina i menjador-estar. Pels sopars cal portar menjar i es farà en els apartaments , els dinars no entren en el preu i serà opcional de dinar a l’apartament o en el restaurant.

APORTACIÓ 125,00.-€ /160,00.-€ (habitació individual)

El preu es manté fins el dia 2 de maig, posteriorment pot tenir variació.

Tagged with →