Amb ànim de cercar llocs “especials” vinculats amb personatges que históricamente han tingut relació amb el misticisme i han deixat la seva petjada, programem aquestes sortides , que a la vegada ens permeten durant uns dies disfrutar de la meditació i aprofundir en el seu coneixement i experiència .

Per aquestes sortides ens allotjem en antics monestirs, cercant la tranquilitat i el silenci d’aquests espais. Programem una meditació per començar el dia en el mateix claustre del monestir, reflexionant sobre allò que hem vingut a buscar i podem aprendre de tot el misteri que envolta, en aquest cas  a Maria Magdalena i la llegenda dels darrers anys de la seva vida en aquestes terres franceses.

La visita a la cova, on la llegenda diu que hi va viure els darrers 30 anys de la seva vida, requereix d’una caminada pel “Bosc sagrat”, caminada que ens ocupa al voltant d’una hora d’ascens per la muntanya i que es diu que “neteja l’aura”. En arribar a la cova, podem experimentar amb l’energia que es despren de tots els seus racons.

Aprofitarem que en aquestes dates de juliol la Provença ofereix un espectacle amb els seus camps d’espígol florits per visitar poblacions en el vell mig d’aquesta zona, Valensole, Manosque  i entrarem en la zona dels Alps de Haute Provençe per visitar on comencen les espectaculars  Gorges du Verdom i el pintoresc Moustieres Sainte -Marie.

De tornada pararem per l’enigmàtic Rennes Le Chateau, lloc ple de llegendes i que a l’entrada del terme es pot llegir la inscripció «Prohibit excavar en aquest poble».

Ens acompanya la Cesca Prats, historiadora i experta en lectura de la imatge per fer una lectura de tot el simbolisme que ens anem trobant en els llocs que visitem, així com també ens posarà en context per entendre millor l’experiència que anem a buscar. Com ja venim fent en les altres sortides, us enviarem documentació i llibres recomanats, així com xerrada preparatoria del viatge.

 

PROGRAMA DE LA SORTIDA  2015: 7-10 de juliol de 2015

7 de juliol.

  • Sortida de Begues,
  • Visita , Aigues Mortes i Les Santes Maries (La Camargue)
  • Arribada i allotjament al Monestir “Couvent Royal” a Saint Maximin de la Sainte Baume.

8 de juliol.

  • Matí : Visita a la Sainte Baume i bosc sagrat, tarda visita  Aix en Provence.

9 de  juliol.

  • Visita als Camps florits d’espigol aprop de Valençole i  Moustieres Sainte Marie (Gorjes de Vernon).

10 de juliol.

  • Tornada, parada a Rennes le Chateu. Arribada a Begues.

Preu:

290€ /persona en habitació doble.

390€/ persona en habitació individual

El preu inclou dormir i esmorçars, sopar dia 7 de juliol , al Couvent Roial a Saint Maximin le Baume.

Transport: Amb vehicles particulars o de lloguer . Abans de sortir es concretarà la disponibiltat dels vehicles.

Per fer la reserva cal  fer l’ingrès del 50% de l’import abans del 15 de febrer de 2015 (especificant : Sortida de Maria Magdalena, i el nom de l’interessat).

Núm. compte: 1491 0001 21 20 28281620- Posterior a aquesta data no hi ha garantia de poder tenir plaça

Tagged with →