Ja tornem a tenir a la programació de l’Espai Maragda els cursos de cuina natural i energètica. Una nova oportunitat per conèixer amb més detall els beneficis que per a la salut té una alimentació natural i equilibrada. En el curs de cuina natural i energètica, que consta de quatres sessions de 3 hores de duració, aprendrem les bases teòriques de la cuina energètica i, com no, durem a terme un seguit de receptes que et permetran, entre d’altres coses, emportar-te el dinar fet. Així què no oblideu els tuppers!

Les sessions seran els dilluns 2, 9 i 16 de febrer i el 2 de març o, si us va millor, també podeu optar pels dissabtes 14, 21 i 28 de febrer i el 7 de març. En tots els casos, l’horari és de 10 a 13 hores. És important que contacteu amb nosaltres per reservar plaça perquè són limitades. A l’Espai Maragda ens agrada fer les coses bé, per això optem per grups reduïts que ens permetin no només aprofitar millor el curs, sinó també interaccionar millor. El preu dels cursos de cuina natural i energètica és de 120€. Teniu tota la informació també a la nostra pàgina de Facebook.

Però abans, concretament el 31 de gener, teniu també l’oportunitat de venir al monogràfic teòric i pràctic que dedicarem a saber més sobre les proteïnes vegetals. Com en el cas dels cursos, cal reservar prèviament i el preu del Monogràfic és de 35€.

Monogràfic Cuina Energètica: Proteïnes vegetals

Monogràfic Cuina Energètica: Proteïnes vegetals

Saps per què els japonesos li diuen a la soja «la carn sense ossos»? Coneixes el Tempeh? I el Tofu? Saps que el Seitan conté tots els aminoàcids essencials, igual que la proteïna animal? Aquestes preguntes i moltes més tindran resposta al Monogràfic de Cuina Natural que tindrà la proteïna vegetal com a protagonista. Informació en definitiva que et permetrà conèixer aquestes proteïnes i les possibilitats que ofereixen en l’elaboració de plats saludables. Vine a l’Espai Maragda i aprendràs a cuinar, naturalment!