Dissabte 1 de juliol de 10h a 14h, amb Cesca Prats. Cal fer inscripció.

Preu: 30€- 25 €(soci/es). Mínim 6 persones.

Taller on s’exposaran dos tipus de pràctiques senzilles: per aconseguir l’equilibri en l’àmbit energètic personal i dels espais.

Els espais físics estan influenciats per les emocions i situacions que hi ha hagut . La neteja energètica dels llocs permet crear un espai lliure de càrregues .

Potser ens trobem que no podem dormir o descansar en una habitació , o tenim ganes de marxar quan hi entrem , o hi ha baralles o tristesa quan s’està en l’espai …

Es tracta d’eliminar l’energia densa que s’hi acumula i que esdevé desfavorable. Em refereixo als rastres energètics que hi pot deixar l’enuig, els conflictes, les malalties, la tristesa, etc.

Si poguéssim observar el permanent intercanvi d’energies al interactuar amb les persones que ens relacionem, seríem conscients de la gran importància que tenen els pensaments, sentiments, emocions i accions que, com si fossin onades, ens banyen literalment i de forma constant.

Totes aquestes energies ens afecten sempre ja sigui d’una manera positiva, quan són amorosos i  amables, o tot el contrari, quan són de judici, crítica, malestar, gelosia, enveja o prejudici. Òbviament, no podem aïllar-nos, però si hem de tenir en compte i ser conscients que, el relacionar-nos amb persones o circumstàncies poc positives ens afecta, ja que els nostres camps vibratoris o àurics estan interactuant en tot moment.

 

Tagged with →