CONCERT: Ocells de Llum.

Amb la col·laboració de la Coral Montau que interpretarà una cançó de bressol composada per aquesta ocasió, i l’acompanyament de Ramón Mañé amb moviments d’art marcial : Kung Fu del Drac volador, tècnica milenaria secreta que conecta espiritualitat i moviment corporal. Manifestació de la sinfonía del univers amb moviment.

El divendres 24 d’abril a les 21 h.

Lloc: a l’antiga Església de la Fundació Privada Col.legi Bosch (Camí ral 13. 08859 Begues)

Preu: 10 €. Venda anticipada d’entrades al tel. 607951354

Músic, compositor , intèrpret d’instruments ètnics i veus provinents dels 5 continents, en Nello Chiuminatto s’ha dedicat a investigar el fenomen del so com a eina terapèutica i de creixement personal.

Utilitza instruments tan antics i distants geogràficament com el didgeridoo (Australia), amònics vocals (Tuva), kalimba (Zimbawe), tambura (Índia), balalaica (Rusia),» cuenco»s tibetans (Tibet i Nepal), i molts altres.

Ha creat un nou instrument pentatònic de cinc ordres que ha batejat com «Anello«. Representa l’ordre diví i està construït amb mesures cabalístiques i afinat en la base de l’estructura de la piràmide d’Arolo, que equilibra tots els plans de la consciència del ser humà.

En podeu sentir un tast

Tagged with →