“A través de la música com a llenguatge universal, tots els pobles podem conviure en pau”.

CONCERT: Ocells de Llum

El divendres 24 d’abril a les 21 h.

Lloc: a l’antiga Església de la Fundació Privada Col.legi Bosch (Camí ral 13. 08859 Begues)

Preu: 10 €. Venda anticipada d’entrades al tel. 607951354

TALLER: Viatge al so sagrat

Dissabte 25 i diumenge 26 d’abril.

Horaris: Dissabte de 10h a 14h i de 16h 20h

Diumenge de 10h a 14h

Lloc: Espai Maragda, Camí ral 16. 08859 Begues

Preu: 150€. Més informació tel. 607951354

Qué aprendrem en el curs?

El curs és una nova i sorprenent visió de les possibilitats terapèutiques del so. Un profund estudi del fenomen *vibracional ha portat  al Nello Chiuminato a trobar les claus de ressonància dels diferents plànols de consciència de l’ésser humà. A partir d’una simple estructura musical s’ordenen els nostres plànols de consciència i ens porta a un equilibri personal a tots els nivells. És un concepte totalment nou que fins ara no es coneixia. En aquest curs aprendrem com elevar la nostra consciència i viure el contacte amb el so d’una manera diferent, una novetat total.  Aquesta nova teoria és de fàcil aplicació en la pràctica.
 No és necessari experiència prèvia ni coneixements anteriors per poder fer el curs.

Contingut i metodologia

  • El so i la seva formació
  • Estructures musicals
  • La *Kaballah del so
  • Els símbols
  • El cos com instrumento
  • Consciència i intenció
  • Plantejament de la nova visió
  • Manifestació en la naturalesa

El curs és completament *experiencial i es basa a aplicar uns simples conceptes bàsics de so als nostres cossos subtils. El resultat és la re-harmonització i l’alineament de tots els nostres cossos a través del so i la *recodificación d’una part del nostre ADN
Aplicació pràctica al nostre cos i utilització de les eines i instruments musicals, inclosa la veu

Teoria: Comencem familiaritzant-nos amb alguns continguts musicals, nocions bàsiques de física, estructura i llenguatge musical i descobrirem alguns vincles místics entre so, creació, ésser humà, càbala i un llarg etc.

Constatació: Quan s’ofereix una nova proposta és important constatar la utilitat de la nova tècnica que aprendrem. Trobarem vincles amb la naturalesa i estructures corporals i espirituals que ens oferiran les garanties que busquem.

Aplicació: Treballarem empíricament amb bols, diapasons i altres instruments que ens permetran plasmar i materialitzar els conceptes apresos i aplicarem aquests conceptes al nostre cos percebent els canvis que es generen.

 

 

Tagged with →