DEPUREM EL NOSTRE COS A LA PRIMAVERA

DISSABTE 21 ABRIL MATÍ DE 10:00 A 13:00

La primavera és el moment ideal per depurar el nostre cos dels excesos que hem pogut fer al hivern o simplement per netejar el nostres organs perque puguim funcionar mes lleuger .

Aquest any encara que estem en plena primavera, fa fred i el temps no acompanya gaire per començar a menjar aliments depuratius que ens poden refredar. No podem fer un canvi d’alimentació estricta, si no anar adaptant-nos al clima que fa i a les necessitats personals del nostre cos.

En aquet taller monogràfic farem una part teórica on parlarem d’una alimentacio mes sana a la primavera.

Cuinarem 5 plats;

Vichyssoise d’apit, Quinoa amb verduretes cruixents, Remenat de tofu i esparrecs, Amanida tebia de verdures verdes i Mousse de fruita de temporada

HABITS SALUDABLES A LA NOSTRE CUINA

DISSABTE 19 DE MAIG TARDA DE 17:00 A 20:00

Saber fer una alimentació més sana es imprescindible per la salud del nostre cos. En l’actualidad ens arriba molta informació de tota mena sobre com menjar sa. Ens confonem moltes vegades al veure que aquesta informació es contradiu. Com també de cop surt un aliment miraculòs que si el menjem ens aportara mes salud….. Tot seria més facil si conexessim com funciona el nostre cos i quin efecte tenen els aliments dins nostre….. i mica en mica anar agafan nous habits mes saludables que en aportaran mes salud.

En aquest taller monogràfic farem una part teòrica on parlarem d’habits mes saludables per una alimentació mes sana.

Cuinarem 5 plats; Crema de remolatxa, Saltejat d’arròs de colors, Hamburgueses de cigrons, Amanida de fenoll i cogombre al pesto i Batut de maduixes

APRENEM A FER POSTRES MES SANS

DISSABTE 9 DE JUNY MATÍ DE 10:00 A LES 13:OO

Menjar postres més que un aliment imprescindible per la nostra alimentació seria un plaer per les nostres emocions o la manera de buscar el sabor dolç que es necesari per l’equilibri del nostres cos.

En la actualitat els postres que menjem porten excés de sucre, grassas saturades, làctics ect.. que ens aporten més perjudicis que beneficis per el nostres cos. Es necessari saber aportar el sabor dolç que necesitem de la manera mes sana.

Vina i aprendrem a fer postres mes sans, sense sucres, ni lactis, ni ous o farines refinades i que queden bonissssims!!!!

En aquet taller monografic farem 5 postres: Mousse de pomes i peres, Pastís de pastangues amb crema de anacards, Flam de farina garrofes i taronge , Pastís de maduixes i Barretes de llavors i fruits secs.

lloc: Espai Maragda. Camí ral, 16. Begues

35€(socis)/ 40€(no socis)

S’ha de porta devantal i recipients per emportar_vos el que cuineu.

Cal fer inscripció