El proper dissabte 2o de desembre, de 10:00 a les 13:00, durem a terme el monogràfic de Cuina per les festes Nadal a l’Espai Maragda.

Què farem?

En aquest monografic elevorarem un menu per aquestes festes  de Nadal, amb plats mes equilibrats i amb meys grases i poder gaudir del plaer de mejar sense  que el nostre cos quedi saturat .

 

Quines receptes ens durem a casa?

  • Escudella
  • Canelons de verdures
  • Rustit de seitan
  • Broxetes de verdures amb salsa barbacoa
  • Torro de fruits secs amb garrofa.

Les receptes estan inspirades en la cuina de la Montse Bradford.

Què necessitaràs?

Ganes d’aprendre i els tuppers per endur-te el dinar fet a casa teva. Perquè anirem pas a pas, així que no cal tenir coneixements de cuina extraordinaris previs per introduïr-se en l’aprenentatge d’una cuina més natural i energèticament adequada per a les necessitats dels nostre cos.

I el preu?

El preu del taller monogràfic de cuina energètica per les festes deNadal es de 35€. Inclou els ingredients i els estris de cuina necessaris per cuinar les receptes programades. Porteu davantal i, molt important, cal inscripció prèvia perquè les places són limitades. La cuina de l’Espai Maragda és molt acollidora i està perfectament equipada per les nostres necessitats, però volem garantir que els i les participants puguin gudir del taller en òptimes condicions.

Podeu contactar-nos i reservar escrivint a espai@maragda.org o cuina@maragda.org, trucant al 605 269 754 o venint a l’Espai Maragda directament (Camí Ral, 16. Begues) .

Us animeu a cuinar naturalment…?

 

Tagged with →