Tots els dimecres de 19,15 a 20,15h. Obert a tots els socis gratuïtament.

Aquest curs comptarem amb la guia de l’Anna Llorens, meditadora i terapeuta. Truca per confirmar al 605269754

Perqué silenci?

Ens el temps en que vivim cal que trobem un espai per estar en silenci, deixar per uns instants tot el soroll que ens envolta, que ens irrita, que ens empeny sense parar a fer més i més,…… fins que caiem en un esgotament i estrès que ens supera i ens enmalalteix!!!!

I com es fa això?

Al llarg de la història hi han hagut diferents tradicions que han desenvolupat diversos sistemes de pràctica de silenci: meditant, resant, contemplant, etc….. El fet és que no hi ha un sistema ùnic vàlid per tothom i cada persona ha de trobar el que millor li serveixi per poder apagar l’interruptor de la ment.

Ja és conegut cientificament les grans ventatges per la salut que és la pràctica de la meditació, silenci, etc., i per això t’animem a que vinguis i et familiaritzis en aquesta pràctica en grup, on pots aprendre i compartir les teves inquietuts.

Cal però mantenir les distàncies i mesures higièniques recomenades per l’administració. Has de portar una manta, coixí de meditació (o podràs utilitzar una cadira del centre), al entrar hauràs de deixar les sabates i per tant porta uns mitjons exclusivament per aquest espai. També disposaràs de gel hidroalcohòlic i per descomptat porta la teva mascareta.

Tagged with →