XERRADA INFORMATIVA I RITUAL, dissabte 13 de juny de 18h a 19,30h, a càrrec de Carme Pujol, del Centre Maranatha.

En els anys 80, FE Eckard Strohm va escriure el Best-seller «Los Angeles de Atlantis», en aquest llibre es van publicar per primera vegada els antics i enigmàtics segells dels Àngels. El llibre conté un senzill mètode de comunicació amb aquests éssers de llum i narra sobre el místic continent desaparegut de l’Atlàntida, sobre l’enigmàtica comunitat dels Esenios, sobre la reencarnació, sobre Jesús, etc.

L’èxit obtingut per aquest llibre en tots aquells països on es va publicar i les nombroses preguntes que els lectors van realitzar després d’haver llegit, van motivar a Eckard a desenvolupar els seminaris de «Los Angeles de Atlantis», per oferir als seus alumnes l’oportunitat d’aprofundir en del món dels Àngels i, paral·lelament, la de viure una experiència inoblidable.

Eckard desenvolupar aquests ensenyaments basades en les dades extretes dels «registres Akashikos», la comunicació amb Angeles, els estudis d’antics documents, cultures, ritus i les seves múltiples viatges per tot el món, desenvolupant finalment un sistema senzill d’aprendre i de gran ajuda per a un desenvolupament personal i espiritual. Creant així amb aquests ensenyaments una forma diferent d’interpretar i comprendre la nostra existència i la nostra connexió entre el diví i el mundà, les valuoses ensenyances ESSENIAS.

Tagged with →