Dissabte 6 de maig a les 18h, amb Cesca Prats , historiadora i experta en lectura de la imatge.

Aprofitant l’avinentesa del viatge que farem aquest estiu «AVALON I LA LLEGENDA DEL REI ARTUR», visitarem Glastonbury, Stonehenge, Avebury, etc.

En aquestes contrades des dels anys 1990-2000 fins a dia d’avui surten en els camps cultivats una serie de sìmbols geomètrics a vegades i d’altres amb formes més orgàniques que encara no tenen una explicació clara de com es formen. Si bé en els primers anys va tenir una gran repercusió a la prensa, ja fa gairebé una dècada que no s’en parla. El cert es però , que any rera any segueixen sortin.

Per la preparació del viatge ens documentem a travérs de lectures i visionat de pel.lícules o reportatges que tenen a veure amb el qué anem a visitar. En aquest cas i previ a la pel.lícula que passarem «SEÑALES», la Cesca Prats ens comentarà sobre el significat d’alguns dels cercles que han sortit en els darrers anys i que de ben segur ens sorprendran donada la varietat de significats i lectures que s’en poden fer i que estan relacionats amb diferents cultures i èpoques.

 

Tagged with →