IMG-20160426-WA0003Del 11 al 17 de juliol de 2017.

PERQUÈ GLASTONBURY?

Glastonbury es un centre d’història i llegendes celtes, artùriques, cristianes i esotèriques.

Es venerava com el lloc més sagrat de la Gran Bretanya abans del cristianisme . Va acollir a la primera comunitat cristiana, es diu que Josep d’Arimatea hi va portar el «grial», que la torre de Thor i la seva muntanya van ser l’Illa d’Àvalon , lloc de llegendes celtes.

També es considera aquest enclau com un dels grans centres energètics de la Terra. Allà conflueixen dues corrents tel·lùriques , on es conforma el que correspondria al xacra del cor de la terra.

Programa:

Sortida dimarts 11 de juliol . A les 12,15 Aeroport del Prat (vol Barcelona Bristol 14,15), arribada a Bristol 15,35h (1 hora diferència horaria). Recollida vehicle i allotjament a Glastonbury.

Dimecres 12 de juliol visita Glastonbury: The Chalice Well, torre de Tor, Ermita de Maria Magdalena,  l’Abadia,,,

Dijous 13 de juliol, recorregut pels cercles d’Stonhenge i Avebury

Divendres 14 de juliol, sortida a Tintagel. Allotjament a Tintagel

Dissabte 15 de juliol . Visita castell de Tintagel , llac de la Deesa, cova de Merlí, etc

Diumenge 16 de juliol , sortida a Wells i entorns

Dilluns 17 de juliol tornada a Barcelona.

Preu: 890,00€

Places limitades

Inclou; Bitllet d’avió, allotjament tots els dies en habitació doble i esmorçar inclòs ( en habitació individual +70 €), lloguer dels vehicles per trasllats, entrades al cercle d’Stonehenge .

Per fer la reserva cal fer un primer pagament de 400 € al compte ES77 1491 0001 2120 2828 1620 indicant el nom i Avalon

Per saber sobre el que anem a veure us informarem de llibres que tenim disponibles a Maragda, així com de les pel·lícules de cinema que passarem en les sessions d’abril, maig i juny.

Llibres recomenats:

De l’autora Marion Zimmer Bradley (son llibres descatalogats i els tenim a Maragada):

«La casa del Bosque»

«La dama del Lago»

«Las nieblas de Àvalon»

De Jean SHinoda Bolen

«Viaje a Avalon», la peregrinación de una mujer en la mitad de la vida.

D’aquest darrer llibre:

«PEREGRINACIÓN A GLASTONBURY»

Las peregrinaciones invitan a la reflexión. Estamos tan receptivos a nuestros pensamientos, sentimientos y recuerdos como a la impresión que nos causan los lugares sagrados….
Observando la Torre…..   La colina emana poder y misterio desde cualquier perspectiva. Hay algo sobrenatural y escultural en su forma, en sus terrazas que la envuelven formando una espiral…..
….si estamos en contacto con nuestra alma o nuestro Yo (en lugar de identificarnos con el ego), que es la actitud interior del peregrino, estaremos abiertos a la posibilidad de percibir experiencias espirituales.

En aquest video , de la mà d’Emilio Carrillo (economista, professor de la Universitat i polític), pots trobar més informació. Ha estat autor de diferents llibres sobre conciència, Avalon, etc..

Tagged with →